събота, 20 юни 2020 г.

Бразилски генератор за свободна енергия

Бразилските инженери Клеристон Лиал и Нилсон Барбоса твърдят, че са създали прототип, който генерира значително повече, отколкото консумира. Най-малкият им прототип е с размери: 20x30x15 см и тегло около 2 кг, като той може да произвежда 12 KW на изхода, при подадени 21 W на входа. 

Друг техен прототип произвежда 40 KW изходна мощност при подадени 440 W на входа. 

Изходното напрежение на всичките им прототипи е 230 V. 

Според изобретателите уредът задвижва и улавя земни електрони, генерирайки мощност чрез електромагнетизъм. 

Техният уред се стартира от акумулатор, свързан с инвертор, като секунди след стартиране на уреда, те изключват паралелното захранване от акумулатора и генераторът им се самовъзбужда. Посочили са затворена верига с диоди, инвертор и бобини, навити по доста нетадиционен начин върху 2 тороида. 

Да поразсъждаваме малко:

Точно това навиване на бобините може да е ключов момент. Ако навием първичната намотка надясно, а вторичната ляво, нарушаваме закона на Ленц. Точно това са направили бразилците, но са го компенсирали това с друго, за да сработи веригата. Идеята им явно е била от затворения контур между 2-та магнита да черпят енергия. Посочили са заземяване, което е жизнено важно за привличане на земни електрони, тъй като атмосферата е положително заредена, а земята е отрицателно заредена. 








Подробности за патента: 

http://www.rexresearch.com/barbosa/WO2013104043.pdf

http://www.rexresearch.com/barbosa/barbosa.htm

http://www.free-energy-info.tuks.nl/SChapt29.html

https://studopedia.com.ua/1_316961_imperator-i-nishchiy-hristianin-i-iudey-musulmanin-i-sintoist-russkiy-kitaets-ili-amerikanets-naibolshee-uspokoenie-dushi-i-blagodat-vsegda-nahodili-v-lone-bozhestvennoy-prirodi.html


Извод:   

Енергията е навсякъде около нас и дори не са нужни антени, за да я уловим, а подходящ уред, който да я улови и трансформира. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Контролиран електромагнитен двигател на инженер Валери Матов

Електромагнитният двигател на инженер  Валери Матов е всъщност обикновен двигател за вътрешно горене, който е преправен и вместо с бензин ил...